Aamujooga & tietoisen läsnäolon menetelmät & School Race

Koulutus alkaa joogalla. Uusi päivä sarjasta tutut näyttelijät Anu Niemi ja Sanni Haahdenmaa pitävät aamupäivän aikana koulutettaville joogatunnin. Tunti on hyvä paikka ladata omia akkuja ja samalla saada vinkkejä myös oppilaiden kanssa toteutettavaan toimintaan. Joogan jälkeen Anu ja Sanni tutustuttavat myös tietoisen läsnäolon harjoittamiseen (rentouttamistaidot, hetkessä oleminen, keskittyminen).

School Race -kisailussa liikunnallinen toiminta saadaan yhdistettyä opiskeluun. Opiskeluun liittyvät asiat voivat olla mm. ongelmanratkaisua, tietojen hakemista tai vaikkapa kokeeseen kertaamista.

Seinäjoen Törävän koulun opettajan Juha-Matti Matilaisen kehittelemä School Race -toimintamalli Amazing Race -televisio-ohjelman pohjilta haastaa oppilaat kisaamaan ryhmissä. School Racen ideana on erilaisten tehtävien suorittaminen tietyssä järjestyksessä oppilaitoksen eri ympäristöjä hyödyntäen. Tehtävät voivat olla esimerkiksi kysymyksiä tulevasta koealueesta, kasvien tunnistamista ulkona, lyhyen videon tekemistä, laskutehtävien tekemistä ja niin edelleen. Vain opettajan mielikuvitus on rajana ja monipuolisuus on tietenkin suositeltavaa.

Kohderyhmä: Koulutus on tarkoitettu Tampereen kaupungin opettajille ja varhaiskasvatuksen henkilöstölle.


Ilmoittautuminen on valitettavasti päättynyt


Takaisin koulutuksiin

Tiedot

Päivät

  • 13.02.2019 08:30 - 14:00
    Paikka Varalan urheiluopisto

Paikkoja

  • Osallistujia 22 / 30
  • Varasijalla 0 / 2