Draamaa kielten tunneille! Tervetuloa saamaan uusia virikkeitä kielenopetukseen!

Kieliä kehiin!-hanke järjestää toiminnallisen täydennyskoulutusiltapäivän kielenopettajille.

Draamaa oppitunnille! -työpajassa tutustumme draamakasvatukseen opetusmetodina sekä kokeilemme oppilaan roolissa erilaisia, hauskoja harjoitteita, joita voi hyödyntää kieltenopetuksessa. Työpajaan kannattaa osallistua vaatteissa, joissa on mukava olla ja liikkua.

Koulutuspäivä kahvitarjoiluineen on osallistujille maksuton. Koulutukseen mahtuu 26 osallistujaa. Ilmoittautuminen 6.2.2019 mennessä. 

"Pelillisyyden, musiikin ja draaman avulla oppilaat saavat mahdollisuuden kokeilla kasvavaa kielitaitoaan ja käsitellä myös asenteita." 

Näin mainitaan uudessa Perusopetuksen opetussuunnitelmassa (2014). Draamakasvatus opetusmetodina lisää toiminnallisuutta sekä oppilaiden osallisuutta oppitunneilla, ja se sopii myös hyvin ilmiöpohjaiseen opetukseen. Draamallisissa harjoitteissa oppilas on aktiivinen toimija, joka tutkii, kokeilee, havainnoi, konkretisoi ja reflektoi kokonaisvaltaisesti opiskeltavaa asiaa. Draaman keinoin oppilaat kehittävät luonnollisesti esiintymis-, vuorovaikutus- ja viestintätaitojaan.

Kokemuksia draamatyöpajasta:

"Itse draamaa pelkäävänä, huomasin että pienillä ja innostavilla harjoituksilla voi todella paljon vaikuttaa tunnin rakenteeseen. Vetäjä oli erittäin hyvä ja kokonaisuudessaan paja tarjosi innostavia ja suoraan luokkaan siirrettäviä harjoitteita."

Koulutuspäivän ohjelma:

13:00 - 14:30 Draamatyöpaja

14:30 - 14:45 Kahvitauko

14:45 - 16:00 Draamatyöpaja


Ilmoittautuminen on valitettavasti päättynyt


Takaisin koulutuksiin

Tiedot

Päivät

  • 13.02.2019 13:00 - 16:00
    Paikka Monitoimitalon Strömmer-/Stenvall
    Kouluttaja(t) Liisa Taimen, tanssin-, kielten- ja draamaopettaja

Paikkoja

  • Osallistujia 21 / 26
  • Varasijalla 0 / 2