Draamaa koulupäivään!

Draamaa koulupäivään -työpajassa tutustumme draaman opetusmetodina sekä kokeilemme erilaisia hauskoja harjoitteita, joita voi hyödyntää opetus- ja nuorisotyössä tai vaikkapa kerho- ja välituntitoiminnassa!

Draama mainitaan uudessa perusopetuksen opetussuunnitelmassa yli 70 kertaa! Draamakasvatus lisääkin toiminnallisuutta sekä oppilaiden osallisuutta oppitunneilla, ja se sopii hyvin kaikenikäisten oppilaiden ilmiöpohjaiseen opetukseen sekä se vastaa monin tavoin Ilo kasvaa liikkuen, Liikkuva koulu ja Liikkuva opiskelu -ohjelmien tavoitteisiin. Draaman avulla oppilas on aktiivinen toimija, joka tutkii, kokeilee, havainnoi, konkretisoi ja reflektoi kokonaisvaltaisesti opiskeltavaa asiaa. Draamallisissa harjoituksissa oppilas harjoittaa lisäksi vuorovaikutus- ja ryhmätyöskentely-taitojaan, jotka ovat oleellisia tekijöitä ryhmän hyvän yhteishengen muodostumisen kannalta.

Koulutuspäivän aiheita:

Mikä on draamakasvatus? Miksi draama?Roolin merkitys. Draamatunnin rakenne.  Erilaiset draamalliset työskentelytavat ja tekniikat.

Koulutuspäivän tavoitteena on:

saada tietoa draamakasvatuksesta opetusmetodina saada käytännön ideoita omaan työhön kokeilla erilaisia harjoituksia oppilaan roolissa vaihtaa ideoita ja ajatuksia

Kohderyhmä: Koulutus on kohdennettu Tampereen kaupungin perusopetuksen ja varhaiskasvatuksen henkilöstölle.

Koulutus on maksuton ja päivän aikana tarjoillaan osallistujille maksuton lounas.


Kirjaudu tai rekisteröidy ilmoittautuaksesi oikeasta yläkulmasta


Takaisin koulutuksiin

Tiedot

Päivät

  • 05.02.2020 09:00 - 15:00
    Paikka Monitoimitalo 13
    Kouluttaja(t) Liisa Taimen

Paikkoja

  • Osallistujia 8 / 30
  • Varasijalla 0 / 3