Ohjeita rekisteröintiin ja kirjautumiseen

Ohjeita rekisteröintiin ja kirjautumiseen:

1. Klikkaa ”Kirjaudu” -painiketta oikeassa ylänurkassa.

2. Avautuvasta näkymästä valitse "Rekisteröidy palvelun käyttäjäksi"

2. Täytä lomakkeen kaikki kentät.

3. Vahvista sähköpostiosoite sähköpostiisi saapuneesta vahvistusviestin linkistä ”Aktivoin tilisi” ja kirjaudu sisään. (Mikäli vahvistusviestiä ei tule sähköpostiisi, tarkista roskapostikansiosi. Viestin saapumiseen voi mennä muutama minuutti.)

4. Palveluun rekisteröidytään vain kerran. Jatkossa voit kirjautua sisään sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi.

5. Jos olet unohtanut salasanasi, voit uusia sen "Kirjaudu" valikon kirjautumislomakkeen alapuolelta kohdasta ”Unohditko salasanasi?”

Ilmoittautuminen koulutuksiin ja tapahtumiin

1. Kirjaudu sisään sähköpostisoitteellasi ja salasanallasi.

2. Klikkaa valikosta "Koulutukset ja tapahtumat" ja sen jälkeen haluamasi koulutuksen tai tapahtuman nimeä. Voit etsiä koulutuksia myös kategorioittain tai käyttää hakutoimintoa.

3. Ilmoittaudu klikkaamalla koulutuksen/tapahtuman nimeä ja valitse kuvauksen alapuolella olevaa ”Osallistu” painiketta. Voit tarvittaessa perua osallistumisesi samasta painikkeesta.

4. Voit tarkistaa ilmoittautumisesi klikkaamalla nimeäsi oikean yläkulman valikosta. Ilmoittautumiset näkyvät kohdassa "Seuraavat koulutukset".

5. Voit kirjautua ulos palvelusta.

Koulutuksen peruminen

1. Kirjaudu sisään sähköpostisoitteellasi ja salasanallasi.

2. Klikkaa nimeäsi oikean yläkulman kirjautumiskentästä. Ilmoittautumiset näkyvät kohdassa "Seuraavat koulutukset".

3. Klikkaa haluamasi koulutuksen/tapahtuman nimeä ja valitse kuvauksen alapuolella olevaa ”Peru osallistuminen” painiketta.

5. Voit kirjautua ulos palvelusta.

Jäikö kysyttävää?

Tarvitsetko apua tai haluatko ilmoittaa ongelmasta? Voit antaa järjestelmästä myös palautetta tai kehitysehdotuksia.

Lähetä sähköpostia osoitteeseen jared.maenpaa(at)beyondcreative.fi